Jackwell που περιορίζεται

                  Ειδικευμένος στα είδη ΜΕΡΩΝ από το 1985,

                   Ανταλλακτικά μηχανών! 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Jackwell Limited

καλής ποιότητας Γεννήτριες ντίζελ Cummins για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γεννήτριες ντίζελ Cummins για τις πωλήσεις
Το genset και τα ATS σας λειτουργούν καλά. Έχω δώσει το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας σε έναν φίλο που θα χτίζει ένα ξενοδοχείο σε Palawan. Ευχαριστίες,

—— K.S. LIM

Ευχαριστίες που δίνουν πάντα μου τα καλά προϊόντα. ευχαριστίες για την προσπάθειά σας εσείς που γίνεται πριν. το firend σας από την Αίγυπτο.

—— Waleed-Αίγυπτος

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχετε δεξιότητες σχέσεων τις λαμπρές πελατών και μαθαίνω από σας. Σας λέω εάν θέλετε να δείτε πώς όμορφη Ζάμπια στην Αφρική

—— Akakulubelwa mwiyakui-Ζάμπια

γεια Jenny, το powerwizard 1.1 έφερα την εργασία τέλεια

—— Ο Δρ Claude VILLETTE -Γαλλία

Αγόρασα μια γεννήτρια Jackpower από την επιχείρησή σας τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2008 (δέκα πριν από χρόνια). Η γεννήτρια με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά για 10 έτη, αλλά το φίλτρο καυσίμων έχει γίνει εμποδισμένο. Το πρόβλημά μου είναι ότι τώρα που εγκαθίσταται το νέο φίλτρο, δεν μπορώ να βρώ οπουδήποτε για να αιμορραγηθεί ο αέρας από το σύστημα καυσίμων. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια από το u

—— Δαβίδ -Χογκ Κογκ

Είμαι Online Chat Now

Jackwell Limited

1 2 3 4 5
Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited
Γραφείο Συνεδρίαση του Copco ατλάντων Αποθήκη Αποθήκη Αποθήκη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Jackpower
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 4Million-5Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1985
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

 

Από την καθιέρωση το 1985, η Co. τεχνολογίας Jackwell, ΕΠΕ έχει παράσχει μια ευρεία και πλήρη σειρά των προϊόντων και των υπηρεσιών στην κοινωνία. Το Jackwell έχει τώρα τα 16 γραφεία, αποθήκες εμπορευμάτων και κέντρα υπηρεσιών στην Κίνα, με το κεντρικό γραφείο που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 υπάλληλοι στην ομάδα Jackwell, και επεκτεινόμαστε σε πολλές βιομηχανίες με το γρήγορο επεκτειμένος ρυθμό της Κίνας.

Υπάρχουν κυρίως 4 τμήματα στην ομάδα Jackwell, δηλαδή:

 

1) Εξοπλισμός κατασκευής και μεταλλείας


Το Jackwell έχει συνεργαστεί με πολλά διεθνή διάσημα εμπορικά σήματα στην Κίνα, όπως η ingersoll-άκρη, ο άτλαντας Copco και Liebherr. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες, τους συγκεκριμένους αναμίκτες, τα υδραυλικά τρυπάνια αντιολισθητικών αλυσίδων, τα πνευματικά τρυπάνια αντιολισθητικών αλυσίδων, τα τρυπάνια φρεατίων νερού, τους αεροσυμπιεστές, τους οδικούς συμπιεστές, τους διακόπτες και το διάφορο άλλο εξοπλισμό. Είμαστε σημαντικοί σε διάφορες βιομηχανίες, όπως οι εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής παραγωγής ενέργειας, τα λατομεία τσιμέντου, τα ανθρακωρυχεία και τα συστήματα σιδηροδρόμων.

Προκειμένου να δοθεί μια γρήγορη απάντηση στους πελάτες μας, έχουμε εφοδιάσει άνω των US$1.5 εκατομμύριο ανταλλακτικά της ingersoll-άκρης και του άτλαντα Copco στην κινεζική αποθήκη εμπορευμάτων μας. Πρόσφατα, έχουμε εξαγάγει τους μικρούς αεροσυμπιεστές, τα πνευματικά τρυπάνια αντιολισθητικών αλυσίδων, τα τρυπάνια φρεατίων νερού και τα τρυπώντας με τρυπάνι εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά που εμπορεύονται στο εξωτερικό.

 

2) Ομάδα δύναμης


Το Jackwell έχει παράσχει τη Caterpillar και Broadcrown gensets για περισσότερο από 15 έτη. Οι σημαντικοί πελάτες μας περιλαμβάνουν τις τηλεπικοινωνίες, τις τράπεζες, τους αερολιμένες, τα εργοστάσια και πολλούς άλλους τομείς στην κοινωνία. Κάνουμε επίσης τη συνέλευση των gensets στην Κίνα, με το εμπορικό σήμα «Jackpower μας» με τις εκτιμήσεις από 1KVA σε 2000KVA. Η ποιότητα «Jackpower» genset έχει κερδίσει μια πολύ καλή φήμη από τους πελάτες στην Κίνα και την υπερπόντια αγορά.

Είμαστε επίσης οι ειδικοί για τα γνήσια ανταλλακτικά, όπως η Caterpillar, Perkins, FG Wilson, Cummins, John Deere, VOLVO, κ.λπ.

Εκτός από gensets, παρέχουμε επίσης τη συνολική λύση στα προβλήματα δύναμης, όπως Powerware - UPS, ΣΥΝΕΧΉΣ σύστημα και μπαταρία, εξοπλισμός αστραπής και πολλά άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα.

 

3) Ασφάλεια και ομάδα ΤΠ


Το Jackwell απόκτησε το διάσημο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ εμπορικό σήμα Locktronix το 2004 και άρχισε τις ηλεκτρικές κλειδαριές κατασκευής στην Κίνα. Από τότε, είμαστε εξαγόμενα προϊόντα στη Μέση Ανατολή, τη Νότια Ασία και την Αφρική. Η αγορά μας επεκτείνει κάθε έτος και ψάχνουμε περισσότερους διανομείς στις διαφορετικές χώρες για να είμαστε οι συνέταιροι μας. Εκτός από τις ηλεκτρικά κλειδαριές και τα εξαρτήματα, έχουμε αναπτύξει επίσης το σύστημα ελέγχου προσπέλασης μας από την ομάδα λογισμικού μας. Το σύστημα περιλαμβάνει τη λύση έξυπνων καρτών και επίσης το βιομετρικό έλεγχο προσπέλασης, όπως το χέρι-κλειδί, το δακτυλικό αποτύπωμα και η του προσώπου αναγνώριση. Το σύστημα ΕΚ-ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΏΝ μας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλά εργοστάσια και στο Χονγκ Κονγκ και τη ηπειρωτική Κίνα.

Σε τελευταία ανάλυση, Jackwell έχει έναν στόχο «πάντα να παρέχει το καλύτερο» και θα παράσχουμε με συνέπεια υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες στους παγκόσμιους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να κάνουμε την καλή επιχείρηση με τους συνεργάτες μας

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jackwell Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jenny lai

Τηλ.:: 86-0769-22687008

Φαξ: 86-0769-22687018

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)