Jackwell που περιορίζεται

                  Ειδικευμένος στα είδη ΜΕΡΩΝ από το 1985,

                   Ανταλλακτικά μηχανών! 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

καλής ποιότητας Γεννήτριες ντίζελ Cummins για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γεννήτριες ντίζελ Cummins για τις πωλήσεις
Το genset και τα ATS σας λειτουργούν καλά. Έχω δώσει το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας σε έναν φίλο που θα χτίζει ένα ξενοδοχείο σε Palawan. Ευχαριστίες,

—— K.S. LIM

Ευχαριστίες που δίνουν πάντα μου τα καλά προϊόντα. ευχαριστίες για την προσπάθειά σας εσείς που γίνεται πριν. το firend σας από την Αίγυπτο.

—— Waleed-Αίγυπτος

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχετε δεξιότητες σχέσεων τις λαμπρές πελατών και μαθαίνω από σας. Σας λέω εάν θέλετε να δείτε πώς όμορφη Ζάμπια στην Αφρική

—— Akakulubelwa mwiyakui-Ζάμπια

γεια Jenny, το powerwizard 1.1 έφερα την εργασία τέλεια

—— Ο Δρ Claude VILLETTE -Γαλλία

Αγόρασα μια γεννήτρια Jackpower από την επιχείρησή σας τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2008 (δέκα πριν από χρόνια). Η γεννήτρια με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά για 10 έτη, αλλά το φίλτρο καυσίμων έχει γίνει εμποδισμένο. Το πρόβλημά μου είναι ότι τώρα που εγκαθίσταται το νέο φίλτρο, δεν μπορώ να βρώ οπουδήποτε για να αιμορραγηθεί ο αέρας από το σύστημα καυσίμων. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια από το u

—— Δαβίδ -Χογκ Κογκ

Είμαι Online Chat Now

Jackwell Limited

1 2 3 4 5
Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited
Γραφείο Συνεδρίαση του Copco ατλάντων Αποθήκη Αποθήκη Αποθήκη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Jackpower
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 4Million-5Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1985
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

 

 
Από την καθιέρωσή του το 1985. Διανέμει μια ευρεία και πλήρη ποικιλία των προϊόντων, με μια εστίαση στα ηλεκτρικά & μηχανικά προϊόντα όπως το UPS, ο εξοπλισμός κατασκευής, τα κεντρικά ψυγεία, οι συσκευές μακρινού ελέγχου και οι βελτιώσεις για τα σύνολα γεννητριών, over-voltage η προστασία/ο εξοπλισμός αστραπής, το γενικό επιχειρησιακό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η επιχείρηση διαδίδεται συνήθως σε όλη τη ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και συνδέεται με την επέκταση της διεθνούς επιχείρησής της, με την τρέχουσα λειτουργία που καλύπτει τις περιοχές της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής καθώς επίσης και της Μέσης Ανατολής.
 
 
 
Μελλοντική προοπτική
 
Στήριξη σε υψηλό μας - τα ποιοτικά προϊόντα και η καλή φήμη, η ομάδα Jackwell επεκτείνουν τις αγορές μας επιθετικά σε όλη την Κίνα. Προγραμματίζουμε να καθιερώσουμε περισσότερα γραφεία, την περισσότερα υπηρεσία και εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη τη ηπειρωτική Κίνα προκειμένου να παρασχεθούν οι πελάτες μας μια υπηρεσία τοπ ποιότητας, καθώς επίσης και για να συμβάλουμε στον εκσυγχρονισμό της Κίνας. 
 
-
 
 
 
Jackwell Ltd.
 
Σημαντική επιχείρηση του Jackwell αποτελείται από τον κεντρικό κλιματισμό, το βαρύ εξοπλισμό κατασκευής, τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, τα ναυτιλιακές μηχανήματα και την υπηρεσία μεταφορών. Το Jackwell διορίστηκε έναν διανομέα στην Κίνα από Ingersoll-rand το 1995. Κατόπιν, πολλά μεγάλα προγράμματα ολοκληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της φάσης ΙΙ εγκαταστάσεων πυρηνικής ενέργειας κόλπων Daiya, του προγράμματος φραγμάτων τριών φαραγγιών του ποταμού Yangtze, του προγράμματος Xiaolangdi σε Luoyang, των προγραμμάτων εγκαταστάσεων υδροηλεκτρικής παραγωγής ενέργειας πετρελαιοφόρων περιοχών Liaohe, του Πακιστάν και του Νεπάλ.
 
 
 
Σαν έμπορο του μεταφορέα, Jackwell διανέμει τους διαφορετικούς τύπους ψυγείων μεταφορέων κυρίως στο Fujian και τις επαρχίες Γκουαγκντόνγκ. Παρέχουμε και εγκαθιστάμε τα ψυγεία, σπείρες ανεμιστήρων μονάδων χειρισμού αέρα, και ούτω καθεξής. παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας τον εξοπλισμό ελέγχου Johnson, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης των συστημάτων αυτοματοποίησης, των συστημάτων αυτοματοποίησης πυρκαγιάς και των συστημάτων ασφαλείας.
 
 
 
Το Jackwell είναι επίσης ο εξουσιοδοτημένος έμπορος του πετρελαίου της Mobil, που προσφέρει το diesel τοπ ποιότητας της Mobil και το πετρέλαιο λιπαντικού ελαίου στους χρήστες στο Χονγκ Κονγκ. Επιπλέον, έχουμε το πετρελαιοφόρο μας για να μεταφέρουμε το diesel στους πελάτες που βρίσκονται στις διαφορετικές περιοχές και τα εργοτάξια.
 
 
 
 
Ηλεκτρικά συστήματα Jackwell
 
Τα ηλεκτρικά συστήματα Jackwell παρέχουν κυρίως τα διεθνή γνωστά προηγμένα γεννήτρια-σύνολα diesel επιπέδων στις περιοχές της Κίνας, Χονγκ Κονγκ και του Μακάο. Αυτά τα γεννήτρια-σύνολα περιλαμβάνουν τη διάσημη Caterpillar, το John Deere, τη Cummins, Perkins, τη VOLVO και Deutz. Παρέχουμε επίσης στους πελάτες το επαγγελματικό σχέδιο, την εγκατάσταση, το πλήρες με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα και την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Εμείς οργάνωση ένα κέντρο υπηρεσιών σε Quanzhou, Fujian για να παρέχει το 1994 μια καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες μας.
 
 
 
Στην αρχή της δεκαετίας του '90, επενδύσαμε περαιτέρω στην Κίνα για να ενισχύσουμε δύο εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας μίνι-κλίμακας στην αποδοτική δύναμη ανεφοδιασμού στα τοπικά εργοστάσια και τις βιομηχανικές περιοχές. Και ο δύο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Kilin που βρίσκεται σε Chashan, Dongguan και το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του εργοστασίου τσιμέντου Wanying που βρίσκεται σε Dongguan, που παρέχει περισσότερο από 10.000 κιλοβάτ της ηλεκτρικής ενέργειας, έχει τρέξει από το 1994. Το Jackwell επιδιώκει κάθε ευκαιρία να επενδύσει σε περισσότερες μίνι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας στην Κίνα.
 
Επιπλέον, παρέχουμε επίσης OBO τις συσκευές προστασίας αστραπής για να προστατεύσουμε το ηλεκτρικό σύστημα του πελάτη μας και τον εξοπλισμό ηλεκτρονικής.
 
 
 
Για να βελτιώσει την αξιοπιστία των γεννήτρια-συνόλων, Jackwell παρέχει στους πελάτες τις προηγμένες μακρινές συσκευές οργάνων ελέγχου και ελέγχου. Το όργανο ελέγχου και τα συστήματα ελέγχου των συνόλων γεννητριών diesel GCCS αναπτύσσονται με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας Broadcrown, UK, ένας διάσημος γεννήτρια-καθορισμένος κατασκευαστής που είναι ο σημαντικότερος προμηθευτής στο British Telecom. Το GCCS αναπτύχθηκε κυρίως για να εκπληρώσει τις ανάγκες που καθορίστηκαν από το Υπουργείο τηλεπικοινωνιών στην Κίνα και είναι απολύτως απαραίτητο για το να εγκατασταθεί στα γεννήτρια-σύνολα που χρησιμοποιούνται από τα διάφορα γραφεία τηλεπικοινωνιών.
 
Το Jackwell είναι επίσης σε θέση τα υπάρχοντα παλαιά γεννήτρια-σύνολα τύπων με την αλλαγή της χειρωνακτικής λειτουργίας στην αυτόματη λειτουργία. Αυτό ολοκληρώνεται από την προσθήκη του ATS, και την προσθήκη του μακρινών οργάνου ελέγχου και των συστημάτων ελέγχου, δηλαδή GSSC, Modex και TTI, ανάλογα με τις απαιτήσεις.
 
 
 
 
Συνοπτική εισαγωγή στην ομάδα Jackwell
 
Η ομάδα Jackwell ήταν καθιέρωση το 1985. Διανέμει μια ευρεία και πλήρη ποικιλία των προϊόντων, με μια εστίαση στα ηλεκτρικά & μηχανικά προϊόντα όπως το UPS, ο εξοπλισμός κατασκευής, τα κεντρικά ψυγεία, οι συσκευές μακρινού ελέγχου και οι βελτιώσεις για τα σύνολα γεννητριών, over-voltage η προστασία/ο εξοπλισμός αστραπής, το γενικό επιχειρησιακό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η επιχείρηση διαδίδεται συνήθως σε όλη τη ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και συνδέεται με την επέκταση της διεθνούς επιχείρησής της, με την τρέχουσα λειτουργία που καλύπτει τις περιοχές της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής καθώς επίσης και της Μέσης Ανατολής.
 
 
 
Το Χονγκ Κονγκ είναι η έδρα της ομάδας Jackwell για τις πωλήσεις και τις δραστηριότητες διοίκησής μας. Έχουμε επίσης την οργάνωση 5 θυγατριίδες επιχειρήσεις και δύο επιχειρήσεις συλλογικής επιχείρησης που έχουν αναπτυχθεί καλά στη ηπειρωτική Κίνα. Τα γραφεία και τα κέντρα συντήρησής μας διαδίδονται ευρέως έξω σε Shenzhen, Guangzhou, Fuzhou, Quanzhou, το Τσάνγκσα, το Πεκίνο, Hangzhou, το Ναντζίνγκ, Yichang, το Χάρμπιν, Shenyang, Qinghai, κ.λπ. Τα ετήσια έσοδα είναι περισσότερο από HK$100 εκατομμύριο με τα ποσοστά αύξησης 40% πάνω από 3 διαδοχικά έτη.
 
 
 
Τα συνολικά προτερήματα της ομάδας Jackwell είναι αυτή τη στιγμή άνω των HK$100 εκατομμύριο. Αυτά τα προτερήματα περιλαμβάνουν τις ιδιότητες τοποθετημένες στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ καθώς επίσης και ποικίλες εγκαταστάσεις που κυμαίνονται τα πετρελαιοφόρα, τα γεννήτρια-σύνολα, το UPS, τις συσκευές προστασίας αστραπής, τα βαριά μηχανήματα, τις μίνι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, ένα εργοστάσιο συσκευών μακρινού ελέγχου και διάφορα αποθήκες εμπορευμάτων ανταλλακτικών και κέντρα υπηρεσιών που βρίσκονται από γύρω από την Κίνα.
 
 
 
Το Jackwell έχει μια καλή φήμη όχι μόνο με τις εσωτερικούς τράπεζες και τους πελάτες αλλά και με τις υπερπόντιους τράπεζες και τους πελάτες. Παρέχει στους πελάτες και τη μεγάλη αγορά στη ηπειρωτική Κίνα την ενίσχυση και την υποστήριξη, που αγοράζουν τα πρώτα εμπορικά κτήρια βαθμού για να επεκτείνει την επιχείρησή του.
 
Οι σημαντικοί τραπεζίτες μας περιλαμβάνουν τη Τράπεζα της Κίνας, την τράπεζα Χονγκ Κονγκ, την τράπεζα της ανατολή-Ασίας Χονγκ Κονγκ και την τράπεζα Fortis. Μπορούμε να παρέχουμε τους εύκαμπτους όρους πληρωμής πελατών, τις καλύτερα οικονομικά ρυθμίσεις και τα δάνεια αγορών μας.
 
Με το ικανοποιητικό κεφάλαιο, Jackwell επενδύει επίσης στις μίνι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ για να παρέχει την αποδοτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα τοπικά εργοστάσια και τις βιομηχανικές περιοχές. Επενδύουμε επίσης με τον εφοδιασμό μιας μεγάλης ποσότητας του εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων των γεννήτρια-συνόλων, των βαριών μηχανημάτων και των διάφορων ανταλλακτικών.
Στοιχεία επικοινωνίας
Jackwell Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jenny lai

Τηλ.:: 86-0769-22687008

Φαξ: 86-0769-22687018

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)