Jackwell που περιορίζεται

                  Ειδικευμένος στα είδη ΜΕΡΩΝ από το 1985,

                   Ανταλλακτικά μηχανών! 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Jackwell Limited Ποιοτικός έλεγχος

καλής ποιότητας Γεννήτριες ντίζελ Cummins για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Γεννήτριες ντίζελ Cummins για τις πωλήσεις
Το genset και τα ATS σας λειτουργούν καλά. Έχω δώσει το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας σε έναν φίλο που θα χτίζει ένα ξενοδοχείο σε Palawan. Ευχαριστίες,

—— K.S. LIM

Ευχαριστίες που δίνουν πάντα μου τα καλά προϊόντα. ευχαριστίες για την προσπάθειά σας εσείς που γίνεται πριν. το firend σας από την Αίγυπτο.

—— Waleed-Αίγυπτος

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχετε δεξιότητες σχέσεων τις λαμπρές πελατών και μαθαίνω από σας. Σας λέω εάν θέλετε να δείτε πώς όμορφη Ζάμπια στην Αφρική

—— Akakulubelwa mwiyakui-Ζάμπια

γεια Jenny, το powerwizard 1.1 έφερα την εργασία τέλεια

—— Ο Δρ Claude VILLETTE -Γαλλία

Αγόρασα μια γεννήτρια Jackpower από την επιχείρησή σας τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2008 (δέκα πριν από χρόνια). Η γεννήτρια με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά για 10 έτη, αλλά το φίλτρο καυσίμων έχει γίνει εμποδισμένο. Το πρόβλημά μου είναι ότι τώρα που εγκαθίσταται το νέο φίλτρο, δεν μπορώ να βρώ οπουδήποτε για να αιμορραγηθεί ο αέρας από το σύστημα καυσίμων. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια από το u

—— Δαβίδ -Χογκ Κογκ

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

 

QC/Technical υποστήριξη

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος

Από το σχέδιο και την κατασκευή στην παροχή στον πελάτη, ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος έχει εκπληρωθεί σε όλα τα σύνολα γεννητριών:

1) Το σχέδιο, η κατασκευή και η δοκιμή των συνόλων γεννητριών συμμορφώνονται συνολικά με τα εθνικά πρότυπα GB/T2820-97.

2) Αρχική μηχανή εμπορικών σημάτων, πέρα από τη σφαιρική τεχνολογία, αξιόπιστη λειτουργία και μακροχρόνια διάρκεια ζωής.

3) Το σύστημα διέγερσης μπορεί να κάνει την επιστροφή διακύμανσης συχνότητας αμέσως τυχαία το στιγμιαίο φορτίο.

4) Η αρχή σχεδίου μπορεί να το κάνει τη λιγότερη διαστρέβλωση κυματοειδούς κάτω από το μη γραμμικό φορτίο και την άριστη ικανότητα ξεκινήματος.

5) Προμηθευτές δύναμης και μερών νίκης μπορούμε να εξασφαλίσουμε και να επιτρέψουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων.

6) Μέσω του παγκόσμιου επαγγελματικού δικτύου υπηρεσιών, παρέχουμε τη 24ωρη σταθερή υπηρεσία μεταπώλησης και τον ανεφοδιασμό ανταλλακτικών.


Υπηρεσία εγγύησης
Παραδίδουμε όχι μόνο τα προϊόντα μας, αλλά και την προστιθεμένης αξίας τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μεταπωλήσεών μας. Εξασφαλίζουμε ότι όλοι οι αρχικοί αγοραστές μας παίρνουν την εγγύηση προϊόντων «Jackpower» στο πλαίσιο αυτής της δήλωσης εξουσιοδότησης.

Περίοδος εξουσιοδότησης
Θα παράσχουμε μια περίοδο εξουσιοδότησης 12 μηνών ή 1000 λειτουργουσών ωρών στους αρχικούς αγοραστές για όλα σχετικά τα diesel προϊόντα μας, και μια περίοδο εξουσιοδότησης 6 μηνών ή 500 λειτουργουσών ωρών στους αρχικούς αγοραστές για όλα σχετικά τα βενζίνη προϊόντα. Η περίοδος εξουσιοδότησης αρχίζει από την ημέρα της παράδοσης στον αρχικό λιανικό αγοραστή.

Κάλυψη και Uncoverage
Θα είμαστε αρμόδιοι για την αντικατάσταση ή την επισκευή, στην επιλογή της, χωρίς τη δαπάνη για τα μέρη ή την εργασία σε μια θέση που διορίζεται από Jackwell Limited, οποιουδήποτε μέρους ενός προϊόντος JACKPOWER που καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση που βρέθηκε για να είναι ελαττωματική στο υλικό ή την εργασία, αλλά αποκλείουμε τις ακόλουθες καταστάσεις:

a) Προϊόντα μην χρησιμοποιημένος αυστηρά σύμφωνα με το εφαρμόσιμο εγχειρίδιο
β) τα μέρη έχουν επιπτώσεις, χαλασμένος, ή υποτιμημένος από την κακή χρήση, κατάχρηση, ανάρμοστη συντήρηση, παραμέληση, χρήση των ακατάλληλων συνδέσεων ή των μη γνήσιων μερών, της συνηθισμένης ένδυσης, της σκουριάς ή της διάβρωσης, της ανεπαρκούς μεταφοράς, του ατυχήματος, ή της υπηρεσίας από μια αναρμόδια δυνατότητα.
γ) τα αναλώσιμα μέρη, όπως τα φίλτρα, οι ζώνες, τα στολίσματα, η συσκευασία, οι θρυαλλίδες, οι βούρτσες, η βαλβίδα ακροφυσίων εγχύσεων καυσίμων, το λιπαντικό, το προστατευτικό παλτό ψευδάργυρου, η θερμοστάτης, το βούλωμα ανάφλεξης, AVR, και ο πυκνωτής δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση.
δ) η ατέλεια προκαλείται από οποιαδήποτε τροποποίηση από ή κατά παράκληση τον αγοραστή.
Αυτή η εξουσιοδότηση obligeJACKWELL δεν αντέχει τις αμοιβές μεταφορών (που περιλαμβάνουν σε και από τη θέση υπηρεσιών που υποδεικνύεται από JACKWELL και εργασίας τις αμοιβές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξουσιοδότησης.
Η αξίωση WayIf εμφανίζεται οποιαδήποτε ατέλεια που καλύπτεται από αυτήν την ΕΓΓΥΗΣΗ, pls επαφή οποιοσδήποτε εξουσιοδοτημένος διανομέας ή έμπορος JACKWELL για να λάβει το όνομα, διεύθυνση, και ο αριθμός τηλεφώνου της κοντινότερης εξουσιοδοτημένης θέσης υπηρεσιών και επισκευής μέσα σε τριάντα ημέρες μετά από τέτοια ατέλεια ανακαλύπτεται.

Ο αποκλεισμός StatementWe με το παρόν έγγραφο δηλώνει ότι όλα τα άλλα υποχρεώσεις ή στοιχεία του παθητικού, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ή επακόλουθων ζημιών ή των ενδεχόμενων στοιχείων του παθητικού που προκύπτουν από οποιαδήποτε προϊόντα JACKPOWER αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν κατάλληλα, αποκλείεται με το παρόν έγγραφο εκτός από το ότι η εξουσιοδότηση αναφερθείς ανωτέρω.

Μερικές κράτη ή χώρες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό στις τυχαίες ή επακόλουθες ή ειδικές ζημίες, έτσι ο ανωτέρω περιορισμός ή ο αποκλεισμός μπορεί να μην ισχύσει για σας.

Αυτή η ΕΓΓΥΗΣΗ σας δίνει τα συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα, και μπορείτε επίσης να έχετε άλλα δικαιώματα που ποικίλλουν μεταξύ των διαφορετικών χωρών και των κρατών. Κανένα πρόσωπο δεν εξουσιοδοτείται για να δώσει οποιαδήποτε άλληδήποτε ΕΓΓΥΗΣΗ ή για να εξασφαλίσει οποιαδήποτε πρόσθετη υποχρέωση εκ μέρους Jackwell που περιορίζεται.

Πιστοποιήσεις
 • Πρότυπο:CE(DECLARATION of conformity)

  Αριθμός:LOT-BPS5U

 • Πρότυπο:Verification of Compliance

  Αριθμός:LOT-BPS5U

 • Πρότυπο:CE( DECLARATION of conformity)

  Αριθμός:MTE/EAH/N9040355

 • Αριθμός:3006850

  Ημερομηνία Έκδοσης:2007-01-31

 • Αριθμός:3006850

 • Πρότυπο:Broadcrown Generators-distributorship

 • Πρότυπο:BSI

 • Πρότυπο:实用新型专利证书

  Αριθμός:ZL 2012 2 0355192.4

Στοιχεία επικοινωνίας
Jackwell Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jenny lai

Τηλ.:: 86-0769-22687008

Φαξ: 86-0769-22687018

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)