Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd

  • Κίνα Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες GSKA
Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 4Million-5Million
Ιδρύθηκε Έτος 1985
Εξαγωγή pc 60% - 70%

Εισαγωγή

 

Από την καθιέρωση το 1985, Guangdong ALI η Co. εξεταστικού εξοπλισμού, ΕΠΕ, ένα εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της ομάδας GSKA έχει παράσχει μια ευρεία και πλήρη σειρά των προϊόντων και των υπηρεσιών στην κοινωνία. GSKA έχει τώρα τα 16 γραφεία, αποθήκες εμπορευμάτων και κέντρα υπηρεσιών στην Κίνα, με το κεντρικό γραφείο που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 υπάλληλοι στην ομάδα GSKA, και επεκτεινόμαστε σε πολλές βιομηχανίες με το γρήγορο επεκτειμένος ρυθμό της Κίνας.

Υπάρχουν κυρίως 4 τμήματα στην ομάδα GSKA, δηλαδή:

 

1) Εξοπλισμός κατασκευής και μεταλλείας


GSKA έχει συνεργαστεί με πολλά διεθνή διάσημα εμπορικά σήματα στην Κίνα, όπως η ingersoll-άκρη, ο άτλαντας Copco και Liebherr. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες, τους συγκεκριμένους αναμίκτες, τα υδραυλικά τρυπάνια αντιολισθητικών αλυσίδων, τα πνευματικά τρυπάνια αντιολισθητικών αλυσίδων, τα τρυπάνια φρεατίων νερού, τους αεροσυμπιεστές, τους οδικούς συμπιεστές, τους διακόπτες και το διάφορο άλλο εξοπλισμό. Είμαστε σημαντικοί σε διάφορες βιομηχανίες, όπως οι εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής παραγωγής ενέργειας, τα λατομεία τσιμέντου, τα ανθρακωρυχεία και τα συστήματα σιδηροδρόμων.

Προκειμένου να δοθεί μια γρήγορη απάντηση στους πελάτες μας, έχουμε εφοδιάσει άνω των US$1.5 εκατομμύριο ανταλλακτικά της ingersoll-άκρης και του άτλαντα Copco στην κινεζική αποθήκη εμπορευμάτων μας. Πρόσφατα, έχουμε εξαγάγει τους μικρούς αεροσυμπιεστές, τα πνευματικά τρυπάνια αντιολισθητικών αλυσίδων, τα τρυπάνια φρεατίων νερού και τα τρυπώντας με τρυπάνι εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά που εμπορεύονται στο εξωτερικό.

 

2) Ομάδα δύναμης


GSKA έχει παράσχει τη ΓΆΤΑ και Broadcrown gensets για περισσότερο από 15 έτη. Οι σημαντικοί πελάτες μας περιλαμβάνουν τις τηλεπικοινωνίες, τις τράπεζες, τους αερολιμένες, τα εργοστάσια και πολλούς άλλους τομείς στην κοινωνία. Κάνουμε επίσης τη συνέλευση των gensets στην Κίνα, με το εμπορικό σήμα «GSKA μας» με τις εκτιμήσεις από 1KVA σε 2000KVA. Η ποιότητα «GSKA» genset έχει κερδίσει μια πολύ καλή φήμη από τους πελάτες στην Κίνα και την υπερπόντια αγορά.

Είμαστε επίσης οι ειδικοί για τα γνήσια ανταλλακτικά, όπως η ΓΑΤΑ, Perkins, FG Wilson, Cummins, VOLVO, κ.λπ.

Εκτός από gensets, παρέχουμε επίσης τη συνολική λύση στα προβλήματα δύναμης, όπως Powerware - UPS, ΣΥΝΕΧΉΣ σύστημα και μπαταρία, εξοπλισμός αστραπής και πολλά άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα.

 

3) Ασφάλεια και ομάδα ΤΠ


GSKA απόκτησε το διάσημο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ εμπορικό σήμα Locktronix το 2004 και άρχισε τις ηλεκτρικές κλειδαριές κατασκευής στην Κίνα. Από τότε, είμαστε εξαγόμενα προϊόντα στη Μέση Ανατολή, τη Νότια Ασία και την Αφρική. Η αγορά μας επεκτείνεται κάθε χρόνο και ψάχνουμε περισσότερους διανομείς στις διαφορετικές χώρες για να είμαστε οι συνέταιροι μας. Εκτός από τις ηλεκτρικά κλειδαριές και τα εξαρτήματα, έχουμε αναπτύξει επίσης το σύστημα ελέγχου προσπέλασης μας από την ομάδα λογισμικού μας. Το σύστημα περιλαμβάνει τη λύση έξυπνων καρτών και επίσης το βιομετρικό έλεγχο προσπέλασης, όπως το χέρι-κλειδί, το δακτυλικό αποτύπωμα και η του προσώπου αναγνώριση. Το σύστημα ΕΚ-ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΏΝ μας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλά εργοστάσια και στο Χονγκ Κονγκ και τη ηπειρωτική Κίνα.

Σε τελευταία ανάλυση, GSKA έχει έναν στόχο «πάντα να παρέχει το καλύτερο» και θα παράσχουμε με συνέπεια υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες στους παγκόσμιους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να κάνουμε την καλή επιχείρηση με τους συνεργάτες μας

 

Ιστορία

 

 
Από την καθιέρωσή του το 1985. Διανέμει μια ευρεία και πλήρη ποικιλία των προϊόντων, με μια εστίαση στα ηλεκτρικά & μηχανικά προϊόντα όπως το UPS, ο εξοπλισμός κατασκευής, τα κεντρικά ψυγεία, οι συσκευές μακρινού ελέγχου και οι βελτιώσεις για τα σύνολα γεννητριών, over-voltage η προστασία/ο εξοπλισμός αστραπής, το γενικό επιχειρησιακό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η επιχείρηση διαδίδεται συνήθως σε όλη τη ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και συνδέεται με την επέκταση της διεθνούς επιχείρησής της, με την τρέχουσα λειτουργία που καλύπτει τις περιοχές της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής καθώς επίσης και της Μέσης Ανατολής.
 
 
 
Μελλοντική προοπτική
 
Στήριξη σε υψηλό μας - τα ποιοτικά προϊόντα και η καλή φήμη, η ομάδα GSKA επεκτείνουν τις αγορές μας επιθετικά σε όλη την Κίνα. Προγραμματίζουμε να καθιερώσουμε περισσότερα γραφεία, την περισσότερα υπηρεσία και εκπαιδευτικά κέντρα σε όλη τη ηπειρωτική Κίνα προκειμένου να παρασχεθούν οι πελάτες μας μια υπηρεσία κορυφαίας ποιότητας, καθώς επίσης και για να συμβάλουμε στον εκσυγχρονισμό της Κίνας.
 
 
-
 
 
 
Ομάδα GSKA
 
Σημαντική επιχείρηση της ομάδας GSKA αποτελείται από τον κεντρικό κλιματισμό, το βαρύ εξοπλισμό κατασκευής, τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών, τα ναυτιλιακές μηχανήματα και την υπηρεσία μεταφορών. Η ομάδα GSKA διορίστηκε έναν διανομέα στην Κίνα από Ingersoll-rand το 1995. Κατόπιν, πολλά μεγάλα προγράμματα ολοκληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της φάσης ΙΙ πυρηνικού σταθμού κόλπων Daiya, του προγράμματος φραγμάτων τριών φαραγγιών του ποταμού Yangtze, του προγράμματος Xiaolangdi σε Luoyang, των προγραμμάτων εγκαταστάσεων υδροηλεκτρικής παραγωγής ενέργειας πετρελαιοφόρων περιοχών Liaohe, του Πακιστάν και του Νεπάλ.
 
 
 
Σαν έμπορο του μεταφορέα, Jackwell διανέμει τους διαφορετικούς τύπους ψυγείων μεταφορέων κυρίως στο Fujian και τις επαρχίες Γκουαγκντόνγκ. Παρέχουμε και εγκαθιστάμε τα ψυγεία, σπείρες ανεμιστήρων μονάδων χειρισμού αέρα, και ούτω καθεξής. παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας τον εξοπλισμό ελέγχου Johnson, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης των συστημάτων αυτοματοποίησης, των συστημάτων αυτοματοποίησης πυρκαγιάς και των συστημάτων ασφαλείας.
 
 
 
Η ομάδα GSKA είναι επίσης ο εξουσιοδοτημένος έμπορος του πετρελαίου της Mobil, που προσφέρει το diesel κορυφαίας ποιότητας της Mobil και το πετρέλαιο λιπαντικού ελαίου στους χρήστες στο Χονγκ Κονγκ. Επιπλέον, έχουμε το πετρελαιοφόρο μας για να μεταφέρουμε το diesel στους πελάτες που βρίσκονται στις διαφορετικές περιοχές και τα εργοτάξια.
 
 
 
 
Ηλεκτρικά συστήματα GSKA
 
Τα ηλεκτρικά συστήματα GSKA παρέχουν κυρίως τα διεθνή γνωστά προηγμένα γεννήτρια-σύνολα diesel επιπέδων στις περιοχές της Κίνας, Χονγκ Κονγκ και του Μακάο. Αυτά τα γεννήτρια-σύνολα περιλαμβάνουν τη διάσημη ΓΑΤΑ, τη Cummins, Perkins, τη VOLVO και Deutz. Παρέχουμε επίσης στους πελάτες το επαγγελματικό σχέδιο, την εγκατάσταση, το πλήρες με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα και την άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Εμείς οργάνωση ένα κέντρο υπηρεσιών σε Quanzhou, Fujian για να παρέχει το 1994 μια καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες μας.
 
 
 
Στην αρχή της δεκαετίας του '90, επενδύσαμε περαιτέρω στην Κίνα για να ενισχύσουμε δύο εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας μίνι-κλίμακας στην αποδοτική δύναμη ανεφοδιασμού στα τοπικά εργοστάσια και τις βιομηχανικές περιοχές. Και ο δύο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Kilin που βρίσκεται σε Chashan, Dongguan και το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του εργοστασίου τσιμέντου Wanying που βρίσκεται σε Dongguan, που παρέχει περισσότερο από 10.000 κιλοβάτ της ηλεκτρικής ενέργειας, έχει τρέξει από το 1994. Η ομάδα GSKA επιδιώκει κάθε ευκαιρία να επενδύσει σε περισσότερες μίνι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας στην Κίνα.
 
Επιπλέον, παρέχουμε επίσης OBO τις συσκευές προστασίας αστραπής για να προστατεύσουμε το ηλεκτρικό σύστημα του πελάτη μας και τον εξοπλισμό ηλεκτρονικής.
 
 
 
Για να βελτιώσει την αξιοπιστία των γεννήτρια-συνόλων, η ομάδα GSKA παρέχει στους πελάτες τις προηγμένες μακρινές συσκευές οργάνων ελέγχου και ελέγχου. Το όργανο ελέγχου και τα συστήματα ελέγχου των συνόλων γεννητριών diesel GCCS αναπτύσσονται με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας Broadcrown, UK, ένας διάσημος γεννήτρια-καθορισμένος κατασκευαστής που είναι ο σημαντικότερος προμηθευτής στο British Telecom. Το GCCS αναπτύχθηκε κυρίως για να εκπληρώσει τις ανάγκες που καθορίστηκαν από το Υπουργείο τηλεπικοινωνιών στην Κίνα και είναι απολύτως απαραίτητο για το να εγκατασταθεί στα γεννήτρια-σύνολα που χρησιμοποιούνται από τα διάφορα γραφεία τηλεπικοινωνιών.
 
Η ομάδα GSKA είναι επίσης σε θέση τα υπάρχοντα παλαιά γεννήτρια-σύνολα τύπων με την αλλαγή της χειρωνακτικής λειτουργίας στην αυτόματη λειτουργία. Αυτό ολοκληρώνεται από την προσθήκη του ATS, και την προσθήκη του μακρινών οργάνου ελέγχου και των συστημάτων ελέγχου, δηλαδή GSSC, Modex και TTI, ανάλογα με τις απαιτήσεις.
 
 
 
 
Συνοπτική εισαγωγή στην ομάδα GSKA
 
Η ομάδα GSKA ήταν καθιέρωση το 1985. Διανέμει μια ευρεία και πλήρη ποικιλία των προϊόντων, με μια εστίαση στα ηλεκτρικά & μηχανικά προϊόντα όπως το UPS, ο εξοπλισμός κατασκευής, τα κεντρικά ψυγεία, οι συσκευές μακρινού ελέγχου και οι βελτιώσεις για τα σύνολα γεννητριών, over-voltage η προστασία/ο εξοπλισμός αστραπής, το γενικό επιχειρησιακό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η επιχείρηση διαδίδεται συνήθως σε όλη τη ηπειρωτική Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, και συνδέεται με την επέκταση της διεθνούς επιχείρησής της, με την τρέχουσα λειτουργία που καλύπτει τις περιοχές της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής καθώς επίσης και της Μέσης Ανατολής.
 
 
 
Το Χονγκ Κονγκ είναι η έδρα της ομάδας GSKA για τις πωλήσεις και τις δραστηριότητες διοίκησής μας. Έχουμε επίσης την οργάνωση 5 θυγατριίδες επιχειρήσεις και δύο επιχειρήσεις συλλογικής επιχείρησης που έχουν αναπτυχθεί καλά στη ηπειρωτική Κίνα. Τα γραφεία και τα κέντρα συντήρησής μας διαδίδονται ευρέως έξω σε Shenzhen, Guangzhou, Fuzhou, Quanzhou, το Τσάνγκσα, το Πεκίνο, Hangzhou, το Ναντζίνγκ, Yichang, το Χάρμπιν, Shenyang, Qinghai, κ.λπ. Τα ετήσια έσοδα είναι περισσότερο από HK$100 εκατομμύριο με τους ρυθμούς αύξησης 40% πάνω από 3 διαδοχικά έτη.
 
 
 
Τα συνολικά προτερήματα της ομάδας GSKA είναι αυτή τη στιγμή άνω των HK$100 εκατομμύριο. Αυτά τα προτερήματα περιλαμβάνουν τις ιδιότητες τοποθετημένες στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ καθώς επίσης και ποικίλες εγκαταστάσεις που κυμαίνονται τα πετρελαιοφόρα, τα γεννήτρια-σύνολα, το UPS, τις συσκευές προστασίας αστραπής, τα βαριά μηχανήματα, τις μίνι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, ένα εργοστάσιο συσκευών μακρινού ελέγχου και διάφορα αποθήκες εμπορευμάτων ανταλλακτικών και κέντρα υπηρεσιών που βρίσκονται από γύρω από την Κίνα.
 
 
 
Η ομάδα GSKA έχει μια καλή φήμη όχι μόνο με τις εσωτερικούς τράπεζες και τους πελάτες αλλά και με τις υπερπόντιους τράπεζες και τους πελάτες. Παρέχει στους πελάτες και τη μεγάλη αγορά στη ηπειρωτική Κίνα την ενίσχυση και την υποστήριξη, που αγοράζουν τα πρώτα εμπορικά κτήρια βαθμού για να επεκτείνει την επιχείρησή του.
 
Οι σημαντικοί τραπεζίτες μας περιλαμβάνουν τη Τράπεζα της Κίνας, την τράπεζα Χονγκ Κονγκ, την τράπεζα της ανατολή-Ασίας Χονγκ Κονγκ και την τράπεζα Fortis. Μπορούμε να παρέχουμε τους εύκαμπτους όρους πληρωμής πελατών, τις καλύτερα οικονομικά ρυθμίσεις και τα δάνεια αγορών μας.
 
Με το ικανοποιητικό κεφάλαιο, η ομάδα GSKA επενδύει επίσης στις μίνι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ για να παρέχει την αποδοτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα τοπικά εργοστάσια και τις βιομηχανικές περιοχές. Επενδύουμε επίσης με τον εφοδιασμό μιας μεγάλης ποσότητας του εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων των γεννήτρια-συνόλων, των βαριών μηχανημάτων και των διάφορων ανταλλακτικών.

Υπηρεσία

 

Η ομάδα GSKA έχει έναν στόχο «πάντα να παρέχει το καλύτερο» και θα παράσχουμε με συνέπεια υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες στους παγκόσμιους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να κάνουμε την καλή επιχείρηση με τους συνεργάτες μας.

QC/Technical υποστήριξη

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος

Από το σχέδιο και την κατασκευή στην παροχή στον πελάτη, ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος έχει εκπληρωθεί σε όλα τα σύνολα γεννητριών:

1) Το σχέδιο, η κατασκευή και η δοκιμή των συνόλων γεννητριών συμμορφώνονται συνολικά με τα εθνικά πρότυπα GB/T2820-97.

2) Αρχική μηχανή εμπορικών σημάτων, πέρα από τη σφαιρική τεχνολογία, αξιόπιστη λειτουργία και μακροχρόνια διάρκεια ζωής.

3) Το σύστημα διέγερσης μπορεί να κάνει την επιστροφή διακύμανσης συχνότητας αμέσως τυχαία το στιγμιαίο φορτίο.

4) Η αρχή σχεδίου μπορεί να το κάνει τη λιγότερη διαστρέβλωση κυματοειδούς κάτω από το μη γραμμικό φορτίο και την άριστη ικανότητα ξεκινήματος.

5) Προμηθευτές δύναμης και μερών νίκης μπορούμε να εξασφαλίσουμε και να επιτρέψουμε την ποιότητα όλων των προϊόντων.

6) Μέσω του παγκόσμιου επαγγελματικού δικτύου υπηρεσιών, παρέχουμε τη 24ωρη σταθερή υπηρεσία μεταπώλησης και τον ανεφοδιασμό ανταλλακτικών.


Υπηρεσία εγγύησης
Παραδίδουμε όχι μόνο τα προϊόντα μας, αλλά και την προστιθεμένης αξίας τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μεταπωλήσεών μας. Εξασφαλίζουμε ότι όλοι οι αρχικοί αγοραστές μας παίρνουν την εγγύηση προϊόντων «GSKAPOWER» στο πλαίσιο αυτής της δήλωσης εξουσιοδότησης.

Περίοδος εξουσιοδότησης
Θα παράσχουμε μια περίοδο εξουσιοδότησης 12 μηνών ή 1000 λειτουργουσών ωρών στους αρχικούς αγοραστές για όλα σχετικά τα diesel προϊόντα μας, και μια περίοδο εξουσιοδότησης 6 μηνών ή 500 λειτουργουσών ωρών στους αρχικούς αγοραστές για όλα σχετικά τα βενζίνη προϊόντα. Η περίοδος εξουσιοδότησης αρχίζει από την ημέρα της παράδοσης στον αρχικό λιανικό αγοραστή.

Κάλυψη και Uncoverage
Θα είμαστε αρμόδιοι για την αντικατάσταση ή την επισκευή, στην επιλογή της, χωρίς τη δαπάνη για τα μέρη ή την εργασία σε μια θέση που διορίζεται από GSKA την ομάδα, οποιουδήποτε μέρους ενός προϊόντος GSKAPOWER που καλύπτεται από αυτήν την εγγύηση που βρέθηκε για να είναι ελαττωματική στο υλικό ή την εργασία, αλλά αποκλείουμε τις ακόλουθες καταστάσεις:
α) προϊόντα μην χρησιμοποιημένος αυστηρά σύμφωνα με το εφαρμόσιμο εγχειρίδιο
β) τα μέρη έχουν επιπτώσεις, χαλασμένος, ή υποτιμημένος από την κακή χρήση, κατάχρηση, ανάρμοστη συντήρηση, παραμέληση, χρήση των ακατάλληλων συνδέσεων ή των μη γνήσιων μερών, της συνηθισμένης ένδυσης, της σκουριάς ή της διάβρωσης, της ανεπαρκούς μεταφοράς, του ατυχήματος, ή της υπηρεσίας από μια αναρμόδια δυνατότητα.
γ) τα αναλώσιμα μέρη, όπως τα φίλτρα, οι ζώνες, τα στολίσματα, η συσκευασία, οι θρυαλλίδες, οι βούρτσες, η βαλβίδα ακροφυσίων εγχύσεων καυσίμων, το λιπαντικό, το προστατευτικό παλτό ψευδάργυρου, η θερμοστάτης, το βούλωμα ανάφλεξης, AVR, και ο πυκνωτής δεν καλύπτονται από αυτήν την εγγύηση.
δ) η ατέλεια προκαλείται από οποιαδήποτε τροποποίηση από ή κατά παράκληση τον αγοραστή.
Αυτή η εξουσιοδότηση δεν υποχρεώνει την ομάδα GSKA για να αντέξει τις αμοιβές μεταφορών (που περιλαμβάνουν σε και από τη θέση υπηρεσιών που υποδεικνύεται από GSKA τις αμοιβές ομάδας και εργασίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξουσιοδότησης. Η αξίωση WayIf εμφανίζεται οποιαδήποτε ατέλεια που καλύπτεται από αυτήν την ΕΓΓΥΗΣΗ, pls επαφή οποιοσδήποτε εξουσιοδοτημένος διανομέας ή έμπορος ομάδας GSKA για να λάβει το όνομα, διεύθυνση, και ο αριθμός τηλεφώνου της κοντινότερης εξουσιοδοτημένης θέσης υπηρεσιών και επισκευής μέσα σε τριάντα ημέρες μετά από τέτοια ατέλεια ανακαλύπτεται. Ο αποκλεισμός StatementWe με το παρόν έγγραφο δηλώνει ότι όλα τα άλλα υποχρεώσεις ή στοιχεία του παθητικού, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ή επακόλουθων ζημιών ή των ενδεχόμενων στοιχείων του παθητικού που προκύπτουν από οποιαδήποτε προϊόντα GSKAPOWER αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν κατάλληλα, αποκλείεται με το παρόν έγγραφο εκτός από το ότι η εξουσιοδότηση αναφερθείς ανωτέρω.

Μερικές κράτη ή χώρες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό στις τυχαίες ή επακόλουθες ή ειδικές ζημίες, έτσι ο ανωτέρω περιορισμός ή ο αποκλεισμός μπορεί να μην ισχύσει για σας.

Αυτή η ΕΓΓΥΗΣΗ σας δίνει τα συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα, και μπορείτε επίσης να έχετε άλλα δικαιώματα που ποικίλλουν μεταξύ των διαφορετικών χωρών και των κρατών. Κανένα πρόσωπο δεν εξουσιοδοτείται για να δώσει οποιαδήποτε άλληδήποτε ΕΓΓΥΗΣΗ ή για να εξασφαλίσει οποιαδήποτε πρόσθετη υποχρέωση εκ μέρους της ομάδας GSKA.

Η ομάδα μας

 

Υπάρχουν κυρίως 4 τμήματα στην ομάδα Jackwell, δηλαδή:

1) Εξοπλισμός κατασκευής και μεταλλείας.

2) Ομάδα δύναμης.

3) Ασφάλεια και ομάδα ΤΠ.

4) Εξοπλισμός Comperssor αέρα.

Αφήστε ένα μήνυμα