Η λειτουργία και το πλεονέκτημα της γεννήτριας βενζίνης

November 7, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η λειτουργία και το πλεονέκτημα της γεννήτριας βενζίνης

Τα κύρια πλεονεκτήματα:


Οικονομία καυσίμων: Η άριστη αποδοτικότητα καύσης παράγει τα υψηλά οικονομικά οφέλη.


Ηρεμία: Ένα χαμηλού θορύβου σύνολο γεννητριών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε, οπουδήποτε.


Αξιόπιστος: Το σταθερά αυτόματα σύστημα κανονισμού τάσης και το σύστημα προειδοποίησης πετρελαίου, αυτό είναι ασφαλή να χρησιμοποιήσουν.


Οδηγώντας την εσωτερική τεχνολογία μηχανών για σχεδόν το μισό αιώνα, η έξοχη τεχνολογία και η πλούσια εμπειρία της απεικόνισαν σε κάθε μηχανή, ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε μηχανή σε μακροπρόθεσμη λειτουργία της σταθερής απόδοσης, αξιόπιστη εργασία και πολύ εκτός από το χρόνο της συντήρησης.
Αυτόματος ρυθμιστής τάσης (AVR)


Η χρήση του αυτόματου ρυθμιστή τάσης μπορεί αυτόματα να κρατήσει το σταύλο τάσης όταν φορτώνεται ο εξοπλισμός, για να εξασφαλίσει τον ανεφοδιασμό της ομαλής ισχύος, αυτό το μοναδικό σχέδιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ευαίσθητο ηλεκτρικό εξοπλισμό διακύμανσης τάσης. Αυτό δεν είναι η μηχανή βουρτσών πέρα από άλλες γεννήτριες μοναδικές, και καμία συντήρηση.


Σύστημα προειδοποίησης πετρελαίου μηχανών:


Όταν το επίπεδο πετρελαίου είναι πάρα πολύ χαμηλό, το σύστημα προειδοποίησης πετρελαίου σταματά αυτόματα τη μηχανή από το τρέξιμο, έτσι ώστε η μηχανή δεν είναι χαλασμένη.
Ο κύριος ρόλος

 

Το σύνολο γεννητριών βενζίνης στο σύστημα τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιείται συνήθως για την επικοινωνία έκτακτης ανάγκης, την επισκευή έκτακτης ανάγκης ή την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του μικρού δωματίου δικτύων πρόσβασης. Τα σύνολα γεννητριών βενζίνης χρησιμοποιούνται στις ακόλουθες περιπτώσεις:


1. Σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, όπως η δυνατή βροχή και οι πλημμύρες, η τεράστια μονάδα diesel δεν μπορεί να μεταφερθεί, και η ελαφριά μονάδα βενζίνης είναι η καλύτερη επιλογή για να εξασφαλίσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος του εξοπλισμού επικοινωνίας στη κατεστραμμένη περιοχή


2, στην ασταθή ή διακοπή ρεύματος, το μικρό δωμάτιο δικτύων πρόσβασης ή το σταθμό μηχανών, εσείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύνολο γεννητριών βενζίνης ως εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος


3. Στην επισκευή έκτακτης ανάγκης, εάν το προσωπικό επισκευής έκτακτης ανάγκης πρέπει να φέρει την εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τα σύνολα γεννητριών βενζίνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν (φυσικά, εάν η δύναμη ηλεκτρικής ενέργειας είναι μεγάλη, τα σύνολα γεννητριών diesel πρέπει να κινηθούν).

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η λειτουργία και το πλεονέκτημα της γεννήτριας βενζίνης  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η λειτουργία και το πλεονέκτημα της γεννήτριας βενζίνης  1