• K.S. LIM
    Το genset και τα ATS σας λειτουργούν καλά. Έχω δώσει το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας σε έναν φίλο που θα χτίζει ένα ξενοδοχείο σε Palawan. Ευχαριστίες,
  • Waleed-Αίγυπτος
    Ευχαριστίες που δίνουν πάντα μου τα καλά προϊόντα. ευχαριστίες για την προσπάθειά σας εσείς που γίνεται πριν. το firend σας από την Αίγυπτο.
  • Akakulubelwa mwiyakui-Ζάμπια
    Πρέπει να ομολογήσω ότι έχετε δεξιότητες σχέσεων τις λαμπρές πελατών και μαθαίνω από σας. Σας λέω εάν θέλετε να δείτε πώς όμορφη Ζάμπια στην Αφρική
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kris
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18046939311
WhatsApp : +8618046939311

Επιτροπή ελέγχου μεγάλων θαλασσίων βαθών ηλεκτρονικής

Τόπος καταγωγής COem και UK της Κίνας
Μάρκα GSKA
Αριθμό μοντέλου DSE5320
Ποσότητα παραγγελίας min 1-5 κομμάτια
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Το τυποποιημένο κοντραπλακέ και το ξύλινο μέγεθος συσκευασίας package.the πραγματικό ενάντια στο μέγ
Χρόνος παράδοσης μια εβδομάδες στην παραλαβή της επίσημης σύμβασης πωλήσεων
Όροι πληρωμής L/C, D/P, D/A, Alipay, δυτική ένωση, TT. Μετρητά, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς 500 κομμάτια ανά μήνα
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως

ελεγκτές μεγάλων θαλασσίων βαθών

,

genset ενότητα ελέγχου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το PLC ηλεκτρονικής μεγάλων θαλασσίων βαθών μπορεί να συνδέσει με τα φιλικά» συστήματα διαχείρισης μηχανών «Eco των ηλεκτρονικών μηχανών που παρέχουν την προστασία και την ενοργάνωση μηχανών χωρίς απαίτηση των πρόσθετων αποστολέων.

Περιεκτική μακρινή επικοινωνία μέσω του προαιρετικού λιμένα RS232. Παρέχει τη σύνδεση διαποδιαμορφωτών RS232 με το PC μέσω είτε της γραμμής του PSTN είτε του δικτύου GSM (που χρησιμοποιεί έναν κατάλληλο διαποδιαμορφωτή). Η ενότητα μπορεί επίσης να επισημάνει τους μηχανικούς μέσω των τηλεφώνων κυττάρων τους χρησιμοποιώντας το σύστημα μηνύματος GSM SMS για να συμβουλεψει των συναγερμών συστημάτων.

 

Προαιρετική παραγωγή RS485 «Modbus». Η χρησιμοποίηση του πρωτοκόλλου επικοινωνίας βιομηχανικά τυποποιημένων επιτρέπει την πλήρη ένταξη συστημάτων στα σχέδια διαχείρισης και ελέγχου νέου και υπάρχοντος κτιρίου. Οι διαγνωστικές πληροφορίες μηχανών αφαιρούν την ανάγκη και για τον εξοπλισμό υπηρεσιών και για τον αινιγματικό διαγνωστικό λαμπτήρα (όταν χρησιμοποιείται από κοινού με τις ηλεκτρονικές μηχανές).

 

Βασισμένη στο κείμενο επίδειξη γραμμών LCD 4 για να παρέχει «με μια ματιά» τη διάγνωση των όρων ελαττωμάτων, της ενοργάνωσης και του λειτουργούντος κράτους. Περιεκτική διαμόρφωση και θέση PC που ελέγχουν χρησιμοποιώντας 5xxx το λογισμικό PC.

 

Ο αριθμός ΚΑΡΦΙΤΣΩΝ προστάτευσε το μέτωπο - ο προγραμματισμός επιτροπής των επιλεγμένων σημείων και των χρονομέτρων ταξιδιού, επιτρέπει στις αλλαγές τομέων για να γίνει στις τοποθετήσεις ενότητας. Το πρότυπο DSE5320 είναι μια αυτόματη ενότητα ελέγχου αποτυχίας κεντρικών αγωγών.

 

Η ενότητα χρησιμοποιείται για να ελέγξει έναν ανεφοδιασμό κεντρικών αγωγών και να αρχίσει αυτόματα ένα εφεδρικό σύνολο γεννητριών. Η ενότητα παρέχει επίσης την ένδειξη των λειτουργικών όρων θέσης και ελαττωμάτων, αυτόματα που διακόπτει το genset και που δείχνει τις αποτυχίες με τη βοήθεια μιας επίδειξης LCD, και τις κατάλληλες λάμποντας οδηγήσεις στο μέτωπο - επιτροπή.

 

Τα επιλεγμένοι χρονόμετρα και οι συναγερμοί μπορούν από ο πελάτης να αλλάξουν από το μέτωπο - επιτροπή. Οι αλλαγές στο σύστημα γίνονται χρησιμοποιώντας τα 810 διασυνδέουν και ένα PC. Αυτή η διεπαφή παρέχει επίσης πραγματικό - χρονικές διαγνωστικές εγκαταστάσεις. Είναι επίσης δυνατό να ελεγχθεί η λειτουργία του συστήματος είτε τοπικά είτε μακρινά.

 

Διαστάσεις: 240mm X 172mm X 57mm διακοπή επιτροπής: 220mm X 160mm (8.7» Χ 6.3»)