• K.S. LIM
    Το genset και τα ATS σας λειτουργούν καλά. Έχω δώσει το όνομα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας σε έναν φίλο που θα χτίζει ένα ξενοδοχείο σε Palawan. Ευχαριστίες,
  • Waleed-Αίγυπτος
    Ευχαριστίες που δίνουν πάντα μου τα καλά προϊόντα. ευχαριστίες για την προσπάθειά σας εσείς που γίνεται πριν. το firend σας από την Αίγυπτο.
  • Akakulubelwa mwiyakui-Ζάμπια
    Πρέπει να ομολογήσω ότι έχετε δεξιότητες σχέσεων τις λαμπρές πελατών και μαθαίνω από σας. Σας λέω εάν θέλετε να δείτε πώς όμορφη Ζάμπια στην Αφρική
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kris
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18046939311
WhatsApp : +8618046939311

20kw-1200kw γεννήτρια της Cummins, σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel της Cummins

Τόπος καταγωγής Donggaun, Κίνα
Μάρκα GSKA
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου JP-C22
Ποσότητα παραγγελίας min 1 μονάδα
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Ανοικτός τύπος
Χρόνος παράδοσης 30 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T L/C, 30% κατάθεση, 70% πριν από την παράδοση
Δυνατότητα προσφοράς 100 μονάδες/ ανά μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων cummins γεννήτρια kta50-g8 Alternator brand Stamford, Leroy-Somer, Marathon, Engga, Elmaer, Wandi, etc.
Τύπος εφαρμογής Soundproof/κινητό ρυμουλκό/συσκευασμένος Ταχύτητα 1500/1800 (περιστροφή/λεπτό)
Tiltle 20kw-1200kw γεννήτρια KTA50-G8 Genset της Cummins Όρος διακοπτών W/O διακόπτης μεταφοράς
Προαιρετικός ελεγκτής Βαθύβιος, Comap, SmartGen Πιστοποίηση CE;ISO
Υψηλό φως

1200kw γεννήτρια της Cummins

,

20kw σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel

,

Σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel της Cummins

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel της Cummins γεννητριών της Cummins 20kw-1200kw

 

Αρχή εργασίας:


η μηχανή diesel οδηγεί μια γεννήτρια και μετατρέπει την ενέργεια από το diesel στην ηλεκτρική ενέργεια.


Στον κύλινδρο diesel, ο καθαρός αέρας που φιλτράρεται από το φίλτρο αέρα αναμιγνύεται πλήρως με το ψεκασμένο υψηλή πίεση πετρέλαιο diesel ψεκάζω από το ακροφύσιο πετρελαίου. Κάτω από την εξώθηση του εμβόλου επάνω, ο όγκος συρρικνώνεται και οι άνοδοι θερμοκρασίας για να φθάσει γρήγορα στο σημείο ανάφλεξης του πετρελαίου diesel. Το diesel αναφλέγεται, το μίγμα έντονης καύσης αερίου, γρήγορη επέκταση όγκου, έμβολο ώθησης κάτω, γνωστό ως εργασία “. Κάθε κύλινδρος λειτουργεί σε μια ορισμένη ακολουθία, και η ώθηση που ενεργεί στο έμβολο γίνεται η δύναμη ωθώντας το στροφαλοφόρο άξονα μέσω της συνδέοντας ράβδου, οδηγώντας κατά συνέπεια το στροφαλοφόρο άξονα για να περιστραφεί.


Ο αβούρτσιστος σύγχρονος εναλλάκτης εγκαθίσταται ομοαξονικός με το στροφαλοφόρο άξονα της μηχανής diesel, και ο στροφέας της γεννήτριας μπορεί να οδηγηθεί από την περιστροφή της μηχανής diesel. Χρησιμοποιώντας την αρχή της “ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής”, τα αποτελέσματα γεννητριών η προκληθείσα ηλεκτρεγερτική δύναμη, και το ρεύμα μπορούν να παραχθούν μέσω του κλειστού βρόχου φορτίων.


Το σύνολο γεννητριών diesel είναι ένας τύπος εξοπλισμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος του παρεχόμενου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι ένας μικρός ανεξάρτητος εξοπλισμός ηλεκτρικής παραγωγής, ο οποίος τροφοδοτείται από την εσωτερική μηχανή και οδηγεί το σύγχρονο εναλλάκτη για να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια.


Το σύγχρονο σύνολο γεννητριών diesel αποτελείται από τη μηχανή diesel, την τριφασική αβούρτσιστη σύγχρονη γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος, το κιβώτιο ελέγχου (οθόνη), τη δεξαμενή δροσίζοντας νερού, τη σύζευξη, τη δεξαμενή καυσίμων, το κασκόλ και τα κοινής βάσης και άλλα συστατικά που αποτελούνται από το ολοκλήρωμα χάλυβα. Το κοχύλι σφονδύλων της μηχανής diesel και ο άξονας της κάλυψης μπροστινών μερών της γεννήτριας συνδέονται άμεσα με τον κυρτό προσδιορισμό θέσης ώμων, και η ελαστική σύζευξη του κυλινδρικού τύπου οδηγείται άμεσα από το σφόνδυλο για να περιστραφεί τη γεννήτρια, και η σύνδεση καθορίζεται μαζί από τη βίδα, έτσι ώστε τα δύο συνδέονται με ένα σώμα χάλυβα, για να εξασφαλίσουν concentricity του στροφαλοφόρου άξονα της μηχανής diesel και του στροφέα γεννητριών στη διευκρινισμένη σειρά.


Προκειμένου να μειωθεί η δόνηση της μονάδας, οι απορροφητές κλονισμού ή τα λαστιχένια μαξιλάρια κλονισμού εγκαθίστανται συνήθως στη σύνδεση μεταξύ των κύριων συστατικών της μηχανής diesel, της γεννήτριας, της δεξαμενής νερού και του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου και του κοινής βάσης.

 

Περιγραφή προϊόντων:
 
Εκτιμημένη ταχύτητα
1500RPM
Σύστημα καυσίμων
Μορφωματική κοινή ράγα της Cummins
Μετατόπιση
50 Λ
Τυποποιημένο σύστημα ψύξης
ελάχιστο 1400 amps στην περιβαλλοντική θερμοκρασία 0 °C σε 10 °C (32 °F
50 °F)
Πρωταρχική δύναμη

1500-1675kva
Μήκος
5811 χιλ.
Εφεδρική δύναμη
175-282 kva
Πλάτος
2033mm
Άντεξε και κτύπημα
6.25 στο Χ 6,25 μέσα
(159mm X 159mm)
Ύψος
2330 χιλ.
Φιλοδοξία
Αέρας Turbocharged και δαπανών που δροσίζεται
Βάρος (υγρό)
10348 κλ
Τύπος φίλτρων πετρελαίου λιπαντικού ελαίου
Fleetguard περιστροφή-επάνω
Τύπος αεροκαθαριστήρων
Ξηρό αναπληρώσιμο στοιχείο με το δείκτη περιορισμού
Σταθερή αστάθεια σταθερού κράτους φορτίων
±1%
Εκτιμημένη ανοχή παραγωγής δύναμης

≦±5%

20kw-1200kw γεννήτρια της Cummins, σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel της Cummins 020kw-1200kw γεννήτρια της Cummins, σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel της Cummins 1